tisdag 17 augusti 2010

Dags igen...



Vi vet inte riktigt om det är vi som gör något fel, eller vad det beror på... men plötsligt försvinner Husse... Matte säger att han är "på jobb"... vad kan det vara?!? Vi ska fråga henne vad det betyder lite senare. Även Matte säger att hon är "på jobb" ibland, men hon kommer tillbaka efter en stund i alla fall!!
Våran tanke var att leta ute, men på grund av det risiga vädret startade vi inne! Vårt arbete har än så länge inte gett några som helst resultat, men vi känner på oss att vi kommer hitta honom... inom ett par veckor!!
Vi skickar även med en bild om någon av er skulle se denna vilsna människa, vi vill ha honom tillbaka :p

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aj då! Redan iväg??! Och vi hann inte träffas alls:( Nästa hemmarunda måste vi hinna ses!! När får vi komma upp och hälsa på igentligen?? Ingen inbjudan här inte? Hm, vi kanske luktar konstigt, eller inte är fina nog;)
Ha det gott alla hundar o bihang
<3
Kram på er!!!
OP med päron

Anonym sa...

Mina heta stalltips är:
Leta vid godisförrådet, på toa eller i soffan/sängen. Ödsla däremot ingen som helst tid på att kolla vid städskåpet, i köket eller i tvättstugan.

Önskar er lycka till!
//Marie

Harry & Stina sa...

Till oss på Sandvadet är ni välkommna när som!Där är en stående inbjudan till alla vår vänner! Tycker att ni ska utnytja den mycket mer!!!


Marre vi brukar hitta Husee i köket(han har ju "kontoret" där)Men nu var han inte där. Men tack før de andra tipsen :p